lørdag 16. april 2016

Til konfirmanten!

Det er vår i luften og flere unge skal nå feire en stor begivenhet fremover, de står konfirmanter.
I Kort o mania vil vi gjøre stas på de og feire de med lekre kort. Derfor har vi kalt utfordringen Hipp Hurra for konfirmanten!
Vi kjenner 4 flotte konfirmanter i år, og jeg har laget ett kort til hver av dem.
Her er de;Denne var veldig kjekk å lage, så det blir nok ikke den siste, jeg har brukt ark fra Maja Design sin serie summer crush og blomster fra prim. 

Her er vesken åpnet.


Innsiden av vesken, blmster fra prima og storyteller. Tekststempel fra North star design. Her er utsiden på vesken.Her har jeg laget ett litt tøffere kort til en gutt som er konfirmant. Jeg har også her brukt ark fra  Maja Design serien Summer Crush.Bildet på fremsiden er også fra summer crush. Stempelet og stjernene er fra kort og godt.Innsiden er dekorert med ett fint stemel fra kort og godt, samt stjerner som på forsiden. Her er det åpent i toppen og plass til å stikke penger nedi.

Jeg har lenge hatt lyst å prøve meg på ett skjortekort, og nå var endelig anledningen her. Mamma trengte ett onfirmasjonskort til mn fetter som står konfirmant i år.Det ble brun dress med en lekker blomstrete vest og brunt slips.Her er skjorten med vesten på, under skjortekragen sitter to magneter som holder skjorten lukket. Når man åpner disse finner man ett skrivefelt og ett fint vers som jeg syns passet bra. 


Dette trykket fra kort og godt syns jeg var veldig fint og passet godt til konfirmantene. Det er fra en stempelplate hos kort og godt. 
Det siste kortet er inspirert av Nordhrdalandsbunaden som den ene konfirmanten skal ha på seg på den store dagen. Dette var en utfordring og lage, men da er det desto kjekkere når resultatet blir slik man ville. jeg tok utgangspunkt i ett bilde av bunaden og noen av målene til skjortekortet. 

Alle detaljene fikk ikke være med, men jeg syns resultatet ble bra. Fikk brukt en hel del brads som sølvknapper og måtte forenkle det som er rundt halsen på den ekte bunaden.

Her er vesten med lommer. Her åpner man også kortet i toppen og får på den måten ett skrivefelt og plass til ett vers til konfirmanten inne skjorten.

Håper du er blitt inspirert til å lage konfirmasjonskot, ta en kikk inne i kort o mania bloggen å la deg inspirere av alle de lekre kortene!2 kommentarer:

  1. Jeg ELSKER herrebunad kortet ditt. Et sånt har jeg aldri sett før, så det må jeg si var kreativt, og helt fantastisk. Flotte kort de andre også , men de ble nok stilt litt i skyggen for min del altså ;-)

    SvarSlett
  2. Kjempeflotte konfirmasjonskort! Liker ekstra godt veskekortet til jente - så sart og lekkert - og guttebunaden. Den er bare knalltøff!
    :)

    SvarSlett

Så koselig at du legge igjen ett spor i bloggen min, utrolig kjekt med tilbakemeldinger. - Klem Mari -