tirsdag 20. januar 2015

Minialbum - en julegave

I september deltok jeg på Papirfesten som jeg pleier og hadde meldt meg på kurs med Sherry Mendoza, hvor vi skulle lage minialbum. På forhånd litt skeptisk, siden kurset var på engelsk, men det gikk overraskende bra, og kurset var fantastisk. Masse bretting og kutting, men du og du så flott det ble til slutt! Selve pyntingen og plassering av bilder gjorde jeg hjemme utover høsten, albumet fikk navnet mormor og meg, og ble en julegave til min mamma. :)
Dette prosjektet er min absolutte favoritt fra året som gikk, det var det mest tidkrevende, det som bragte størst glede, både å lage og å gi bort, samt at det gleder mamma i årene som kommer :)
Det har ikke vært publisert før men jeg føler alikevel det passer inn i Nordsalten hobbyklubb sin oppgave, tilbakeblikk.
Her kommer noen bilder fra albumet.

In September I went to Papirfesten, as I always do, I signed up for a class with Sherry Mendoza, making a glitter mixed media album! The class was really good, despite my concern of it being in english, I loved making my own album. Lots og scoring, cutting and folding and it turned out to be an amazing album! Decorating and putting in the photos I did at home, the album got to be a christmas present for my mother, with pictures of her and mye daugther. It got the name, Grandma and me.
Here are som photos of my pages. :)


Forside - front page

It got really full! :)

Har brukt masse kjekt fra Studio calico

Innstikket i en lomme, brettet ut.
Insert from a pocket.

Småsider innimellom de store.

Detaljer :)

Albumet er pyntet mye likt slikt Sherry sitt var, likte godt måten hennes og pynte på og syns det ble lekkert og fargerikt.  En stor takk til Sherry for et utrolig flott kurs.

The album is decorated much the same that Sherry had, it was a really nice way of decorating and I think it was really colorfull and loved it. A big thank you to Sherry for a great class!


Leverer dette til følgende utfordringer
Nordsalten hobbyklubb - #108 - Tilbakeblikk
5 kommentarer:

 1. Albumet ditt er helt nydelig! For en flott gave! Det er så gøy å gå på et kurs og virkelig få brukt det man lærer :)
  Takk for at du deler din favoritt med NSHK!
  :) Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg, Mari :)
  Så utrolig koselig minialbum du har laget :)
  Digger formatet, det at du har scrappet små detaljer og nydelige farger til bildene av gullet deres :) Tenker din mor ble takknemlig for gaven:)
  Takk for at du inspirerer:)
  Goe klem, Bente

  SvarSlett
 3. Et nydelig og personlig album som din mor var så heldig å få :-) Du har lagt ned mye arbeid i det og det var det nok vel verdt, når en kan kjenne på gleden ved å lage noe så personlig til noen en er glad i.
  Takk for at du delte ditt tilbakeblikk med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

  Klem, Astrid DT

  SvarSlett
 4. Wow for et stilig album. Skjønner godt at du valgte dette og vise frem. Kjenner et stikk av misunnelse her nå altså. Det kurset skulle gjerne jeg ha vært på også ;-)
  Takk for at du deler det med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

  SvarSlett
 5. Veldig lekkert album!! Nydelig pyntet!
  Takk for at du scrapper med oss i NordsaltenHobbyklubb og lykke til :)
  klem, SYnnøve

  SvarSlett

Så koselig at du legge igjen ett spor i bloggen min, utrolig kjekt med tilbakemeldinger. - Klem Mari -