søndag 23. september 2018

Bryllupskort

Woohoo endelig kort i bloggen igjen jo :O
Det har ikke vært så enkelt å kreere noe de siste 6 månedene, men når Endre sin barndomskamerat skulle gifte seg, var det en gyllen mulighet til å børste støv  å scrappesakene.
Jaggu var det ikke det alt som skulle til for å komme i gang igjen.


Det er alltid vanskelig å finne ut hvor man skal begynne med ett bryllupskort, denne gangen falt valget på ett posekort, og når jeg bladde gjennom bildene jeg har til kort falt resten på plass.


   Kortetsfremside. Jeg har brukt bilde fra ett klippeark fra Nelli Snellen, arkene er vintage romance fra Maja Design, og blomstene er fra WOCInni har jeg brukt speilkartong, papirer fra Maja Design og stempeltrykk fra Kort og Godt på venstre, på høyresiden står en tekst fra Ole Brum, ikke det meste vanlige i et bryllupskort, men jeg syns den bjørnen har så mye lurt å si.
I tagen til venstre står den personlige hilsenen til brudeparet mens det under fliken til høyre er en pengelomme.Siden jeg nå har blåst liv i bloggen min fant jeg en utfordring som passet fint å levere kortet som bidrag til, nemlig Nordsalten hobbyklubb som er i gang igjen med utfordringer.


3 kommentarer:

  1. Så kjekt å se noe i bloggen din igjen! Der er vi litt på samme plass, men det må jo bare bli bedre igjen. Dette kortet syns jeg var helt nydelig! Så lekkert, sart og harmonisk i fargene, herlig bildet og fint dekorert! Takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb!
    :)

    SvarSlett
  2. Det her var helt fantastisk nydelig. Lenge siden jeg har sett posekort også, så godt at du har kommet igang igjen, for jeg håper vi får se masse mer av deg fremover :-)
    Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

    SvarSlett

Så koselig at du legge igjen ett spor i bloggen min, utrolig kjekt med tilbakemeldinger. - Klem Mari -