onsdag 30. juni 2010

Noe nytt skal stadig læres...

Ja når en er nesten 11mnd så er læringskurven bratt, og jeg er stadig imponert over det Karoline lærer seg. Hun trener seg mye på å gå langs bord, vegger og andre ting, og står alene innimellom, helt til hun glemmer seg. Samtidig er hun vågal og lærer seg stadig nye stunt!
Det siste nye er hvordan man skal komme seg ut av den nye gåbilen hun fikk av oss, en gave til ettårsdagen som ble pakket tidlig ut.. Den har en bøyle rundt slik at hun sitter stødig og ikke faller av, men da kommer man jo ikke så enkelt utav.. men det har Karoline løst, hun velter bilen sidelengs... skader og gråt kan forekomme, før hun kravler ut av bilen *hehe* Risikosport kanskje??

Her er snuppa på sitt nyeste fremkomstmiddel.
Rosa disney prinsesse gåbil...

Hun er altså ikke dum denne lille jenta.. vi har en univesal fjernkontroll som kan brukes på tv, dekoderen og dvdspilleren. Vi bruker vår på de to første så når Karoline får lov å låne den setter vi den på dvd, så kan hun trykke å styre uten at hun bytter kanal o.l. Men Karoline har nok lært ja.. ingen kan lure henne.. så når hun får tak i fjerkontrollen nå så passer hun på å trykke på dekoderknappen og så bytter hun kanaler i hytt og pine og skruer volumet så høyt at de døde kan høre det....

Karoline jenta vår er velsignet med en masser av hår.. så i dag var vi ute å måtte handle hårpynt til henne, det ble en hel del rosa bitte bittesmå hårstrikker og søte sommerfugl klemmer, så nå har vi fått temmet trollhåret litt i vertfall :)


4 kommentarer:

 1. Hihi fantastisk gåbil! :D Men jeg synes nesten hun må få på en krone når hun ruller rundt i gata med den

  SvarSlett
 2. så kjempe digg ud den gåbilen!! Hanna og kose seg me sin! Så takk for påminnelsen haha ;)
  Karoline e jo så sjønne!! Herlige me hale :D

  SvarSlett
 3. Så kul bil da!!

  Og nydelige bilder av ei nydelig jente! :D

  SvarSlett
 4. Såå nydelig hun er!!

  Sigrid har også lyst på klemmer i håret, men har da ikke hår å feste dem i....

  Moro å se hvordan de utvikler seg for hver dag som går. Ikke lenger før de går der de vil nå. Spennende tid :D Vi er priviligerte som får lov til å følge med på denne fantastiske utviklingen :D

  SvarSlett

Så koselig at du legge igjen ett spor i bloggen min, utrolig kjekt med tilbakemeldinger. - Klem Mari -